Man'ın onur belgesi

Man

30 Yıllık Beşiktaş üyesi Nevzat Man Divan Kurulu üyeliğine getirildi.

Bandırmalıların yakından tanıdığı Muhasebeci ve Dere Mahallesi Muhtarı Nevzat Man, 30 yıllık onurlu Beşiktaşlılık üyeliğini, Divan kurulu üyeliği ile tescil etti.

Muhtar Man’a bugün Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Av.Yalçın Karadeniz onaylı Divan kurulu üyeliği mazbatasını aldı.

Muhtar Man yaptığı açıklamada siyah beyazlı takımına olan duygularında bir gün olsun sapma olmadan, yakın takibini aksatmadan 30 yıllık onurlu Kara Kartal üyesi olarak renklerine olan aşkından hiçbir zaman pişmanlık duymadığını, aldığı bu unvanla da yaşamında yepyeni bir pencere açıldığını söyledi.

İstanbul takımlarının taşrada üye çalışmalarını geliştirdiği, ancak genel kurul delegeliği üstünde bir görev verilmesinin söz konusu olmadığı bilinmekte idi.

Bandırma’dan, Nevzat Man’ın Divan Kurulu üyesi olması, Siyah beyazlı ekibin hem demokratik platform içinde tüzük hükümlerini İstanbul- taşra ayırmaksınız uyguladığı, hem de camianın ülke geneline yayılarak daha geniş kitleler tarafından sahiplenilmesine neden olunduğu görüldü.

Bandırma Manşet olarak sayın Nevzat Man’ın Kartal yuvasına Divan kurulu üyesi olmasını kutlar, Türk sporu için sağlıklı ve esenlik dolu vazifeler dileriz.



Orhan Sezer
5.08.2013 16:12:37
ÇOK GURURLANDIK.DİVANDAKİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ.

H.Oral
5.08.2013 17:37:17
Bende Nevzat Abimin Divan Kurulu üyeliğini gönülden kutluyor Beşiktaş Camiamıza Hayırlı olsun dileklerim de bulunuyorum

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı